Kunder

Sluta leta efter behov till era lösningar

Vilka vi jobbar med och hur vi tänker.

Vi arbetar med företag som vill sätta smarta, enkla och effektiva verktyg i händerna på sin personal. Helst jobbar vi dessutom direkt med individerna som utgör denna personal. Vi är nämligen övertygade om att det är utifrån deras verklighet som varje spec och projektplan behöver definieras.


Även om vi ser det som självklart att ha en bra kravställning från beställaren och välja den rätta tekniken så tror vi att allt det där inte betyder något alls om vi inte har användarna med oss.

Vi i it-svängen är ganska bra på att hitta på nya sätt att försöka tillfredsställa kundens behov, vi är också ganska bra på att övertyga kunder om att de har behov de inte ens kände till (som lyckligtvis råkar ligga i linje med vårt intresse och erbjudande). Det vi däremot inte är särskilt bevandrade inom är hur de framtida användarna tänker, arbetar och fungerar.

Tänk, i värsta fall skulle det ju till och med kunna vara så att även om vi utvecklar något supersmart som uppfyller varenda skallkrav i upphandlingsdokumentet så slutar det med att verktyget till slut ändå aldrig används i praktiken. Så kan vi ju inte ha det.

Nedan ser du några av de kunder vi arbetar med.