Vi är Cord

Vi utvecklar sajter och verktyg för webb och mobil

“Vi utvecklar verksamheter med hjälp av it”


Om vi med ett enda ord ska beskriva vad vi gör: strategi. Detta säger vi av den enkla anledningen att det är där vi anser att it- & webbranschen idag uppvisar stora brister. Och då pratar vi inte om strategi för det egna företaget, eller hur beställaren ska hållas nöjd, eller hur man kompetensutvecklar sin personal. Istället handlar det om något så grundläggande som strategi kopplat till den enkla frågan:varför?

Detta är centralt inom allt vi gör och vi förväntar oss att alla vi arbetar med har samma intresse av veta varför man faktiskt gör det man gör. Vad är det större bilden? För ser man inte den så är det väldigt svårt att få ett “ansvarstagande projektteam”, “sätta kunden i fokus”, “skapa spännande användarupplevelser” och “leverera faktisk nytta” eller någon annan floskel som är så ofta förekommande i webbranschen.

VAD GÖR VI DÅ, KONKRET ALLTSÅ?


På Cord arbetar vi med koncept, systemutveckling, design, analys, integration och strategi. Vi hjälper företag att utveckla såväl interna verktyg som externa sajter. Vi tar fram produkter och agerar som rådgivare vid inköp och investeringsbeslut.

HUR ARBETAR VI?


För att få ett så bra holistiskt arbetssätt som möjligt arbetar vi med hållbarhet genomgående i verksamheten. Vi har det som metod och filosofi och låter det genomsyra allt från inköpsbeslut till strategier. Vi ser ansvar och att ha en positiv påverkan på samhället som självklarheter.

Läs mer om vår metod och hållbarhet.

Jesper Jonsteg
Digital strategi

073 997 30 20


Niklas Jansson
VD, Projektledning och utveckling

072 312 12 02


Alexander Angelelli
UX, design och utveckling

072 311 17 18